Verzenden & Retourneren - Geluksvogels

Verzenden

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland zijn bij ons standaard € 3,95. Wil je je bestelling laten bezorgen bij een DHL Servicepunt dan rekenen wij € 2,95. Voor bestellingen naar België & Duitsland rekenen wij € 5,95 verzendkosten.

Voor het verzenden van onze artikelen maken wij gebruik van DHL en de duurzame bezorgdienst van Fietskoeriers Zutphen. Binnen 1 tot 3 werkdagen wordt je bestelling verzonden, zodra wij het pakket bij de verzender hebben aangemeld krijg je van ons een track & trace code om de zending in de gaten te kunnen houden.

Bestellingen verzenden wij op maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur. Heeft je bestelling haast? Stuur ons dan even een berichtje, we zullen dan kijken wat mogelijk is.

Waarom moet ik verzendkosten betalen?

Gratis verzenden bestaat niet… Door de hoge brandstofprijzen kunnen wij als kleine winkel geen gratis verzending aanbieden. Wij houden voor alle bestellingen een vaste, lage prijs aan. Zodoende delen we de kosten voor het bezorgen van je bestelling.

Ruilen

Ruilen kan binnen 14 dagen, de verzendkosten hiervan zijn voor je eigen rekening. De aanvraag altijd even vooraf via e-mail (webshop@wijzijngeluksvogels.nl) laten weten, alvorens je de artikelen retour stuurt.  

Retourneren

Indien (een deel van) de bestelling onverhoopt niet aan je wensen voldoet, kun je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen.

Stuur vóór het retour sturen een e-mail naar webshop@wijzijngeluksvogels.nl en vermeld in je e-mail het volgende:

  • je naam
  • het bestelnummer
  • product wat je retour gaat sturen

Je artikelen kun je dan, in de originele verpakking, retour sturen naar onderstaand adres:

Geluksvogels | Webshop
Schupstoel 5
7201 CZ Zutphen

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Als wij het artikel hebben ontvangen betalen wij binnen 10 werkdagen het betaalde bedrag aan je terug.

Winkelwagen
Scroll naar top