Verzenden

LET OP: i.v.m. met Corona COVID-19 kan het voorkomen dat je je pakketje iets later ontvangt dan je gewend bent.

Bestellingen in Zutphen en omgeving onder de € 25,- bezorgen wij op dit moment voor € 2,50. Boven de € 25,- bezorgen we gratis!

Voor bestellingen onder de € 75,-  rekenen wij voor Nederland € 4,95 verzendkosten. Voor België en Duitsland betaal je € 8,95 verzendkosten.

Bij € 75,- of meer nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Dit geldt voor bestellingen binnen Nederland & België.

Voor het verzenden van onze artikelen maken wij gebruik van DHL en de duurzame bezorgdienst van Fietskoeriers Zutphen.
Binnen 1 tot 3 werkdagen wordt je bestelling verzonden, zodra wij het pakket bij de verzender hebben aangemeld krijg je van ons een track & trace code om de zending in de gaten te kunnen houden.

Bestellingen verzenden wij op maandag t/m zaterdag voor 15.00 uur. Heeft je bestelling haast? Stuur ons dan even een berichtje, we zullen dan kijken wat mogelijk is.

Ruilen

Ruilen kan altijd, de verzendkosten hiervan zijn voor je eigen rekening. De aanvraag altijd even vooraf via e-mail (info@wijzijngeluksvogels.nl) laten weten, alvorens je de artikelen retour stuurt.

Retourneren

Indien (een deel van) de bestelling onverhoopt niet aan je wensen voldoet, kun je je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen.

Stuur vóór het retour sturen een e-mail naar webshop@wijzijngeluksvogels.nl en vermeld in je e-mail het volgende:

  • je naam
  • het bestelnummer
  • product wat je retour gaat sturen

Je artikelen kun je dan retour sturen naar onderstaand adres:

Geluksvogels | Webshop
Spittaalstraat 3
7201 EA Zutphen

De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening. Indien een deel van je bestelling geretourneerd wordt waardoor de waarde van de artikelen die je houdt onder "de gratis verzenden" grens komt, worden de verzendkosten verrekend. Als wij het artikel hebben ontvangen betalen wij binnen 10 werkdagen het betaalde bedrag terug.