Lezing Dick de Vos – Vogeltrek – 17 oktober 2021 om 15.00 uur

 5,00

Op zondagmiddag 17 oktober om 15.00 uur vertelt natuurgids en vogelkenner Dick de Vos je alles over de vogeltrek.

 

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren is noodzakelijk.

 

Dit artikel is momenteel niet leverbaar!

EAN: 1000000001556 Artikelnummer: lezing-20211017-1500 Categorie: Merk:

Beschrijving

Elk jaar is de vogeltrek weer een fascinerend fenomeen. Welke vogels zijn dat en hoe herken je ze? Waar komen ze vandaan en waar gaan ze naar toe? Waarom trekken ze die soms enorme afstanden? En hoe weten we dat allemaal?

 

In een boeiende lezing, met filmbeelden, foto’s en geluiden, gaat natuurgids en vogelkenner Dick de Vos in op deze en andere vragen.

 

De lezing, in de winkel van Geluksvogels op de Schupstoel in Zutphen begint om 15.00 uur en duurt tot uiterlijk 17.00 uur. De toegang is € 5,00. De toegangskaartjes zijn te koop bij Geluksvogels.

 

Een toegangskaartje geeft 17 oktober recht op hetzelfde bedrag aan korting in de winkel. Reserveren is noodzakelijk en kan van tevoren in de winkel of hier, via de webshop.

 

Dick de Vos is opgeleid als literatuurwetenschapper en heeft gewerkt als marketeer, PR-manager en organisatieadviseur. Momenteel is hij natuurgids en natuurjournalist. Van 2008-2018 was hij ook politicus namens de Partij voor de Dieren. Dick is auteur van diverse natuurboeken (o.a. Wat zingt daar?, de Veldgids Vogeltrek, Veldgids Vogelzang en Ode aan de nachtegaal) Meerdere van zijn boeken zijn genomineerd voor de Jan Wolkersprijs; deze zijn na afloop te koop in de winkel.

 

Wat zingt daar?

Ode aan de nachtegaal

Veldgids vogelzang

Veldgids vogeltrek

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lezing Dick de Vos – Vogeltrek – 17 oktober 2021 om 15.00 uur” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *