Audubon Bird Call Naturel

 9,95

De Audubon Bird Call is een must have voor vogelliefhebbers tijdens het wandelen. De Bird Call wekt de nieuwsgierigheid van zangvogels. Na enige oefening is communicatie mogelijk en wordt observatie makkelijker. Inclusief capsule met vioolhars om de Bird Call jarenlang optimaal te gebruiken

Uitverkocht

EAN: 8719326813332 Artikelnummer: bc-nat-nl Categorieën: , , , , , Tags: , , , , ,
Merk/Uitgever:Bird Call Europe

Beschrijving

De Audubon Bird Call is een instrumentje, gemaakt van hout en metaal, waarmee men vogels nieuwsgierig kan maken. Door de metalen spil in de houten huls rond te draaien, ontstaan klanken, die zoveel op vogelgeluiden lijken dat zangvogels naderbij komen om poolshoogte te nemen. Hierdoor is het mogelijk om vele soorten zangvogels van dichtbij waar te nemen. Verrassende ontmoetingen zijn niet uitgesloten.

Ook gebeurt het dat vogels met hun zang op de klanken van de Audubon Bird Call reageren. Zo kan men dus zelfs communiceren met de vogels. Het instrumentje daagt voortdurend uit tot gebruik in alle seizoenen. Steeds ontdekt de gebruiker nieuwe klanken en mogelijkheden.

Door deze opmerkelijke eigenschappen en het bedieningsgemak is de Audubon Bird Call interessant voor iedere natuurliefhebber. Door het speelse karakter wordt bij niet-vogelkenners de belangstelling voor vogels juist gewekt. Ook voor kinderen is het een inspirerend cadeau.

De Audubon Bird Call wordt geïmporteerd uit de U.S.A. Het predikaat Audubon verwijst naar de Audubon Society, een vooraanstaande organisatie in de U.S.A. op het gebied van natuurstudie en -bescherming, welke borg staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Elke Audubon Bird Call wordt sinds 1951 met de hand vervaardigd.

Een capsule harspoeder wordt bijgeleverd om het geluid gedurende vele jaren optimaal te houden.

Gebruikt als sleutelhanger of als hanger om de nek heeft de eigenaar de Audubon Bird Call altijd bij de hand om op elk gewenst moment intens te genieten van de natuur. Verantwoord gebruik voorkomt verstoring en onrust in de vogelwereld.

Extra informatie

Gewicht 39 g
Afmetingen 80 × 64 × 19 mm
Materiaal

Hout, Zink

Kleur

Blank, Hout

Luister naar het geluid van de Audubon Bird Call

Merk/Uitgever

Bird Call Europe

Bird Call Europe importeert de Audubonn Bird Call sinds 1951 uit Amerika. Elke Audubon Bird Call wordt sinds 1951 met de hand vervaardigd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Audubon Bird Call Naturel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *