Verrekijker Testdag Vogelbescherming

Laden Agenda
  • Dit evenement is voorbij.

Verrekijker Testdag Vogelbescherming

1 mei 2022 @ 11:00 t/m 16:00

Heb je altijd al een goede verrekijker willen aanschaffen, maar heb je geen idee welke? Of heb je nog een oude kijker in de kast liggen die je nooit meeneemt omdat hij te zwaar is? Er zijn zoveel verschillende kijkers, de keuze kan best lastig zijn.

Deze zondag staat in het teken van de optiek van de Vogelbescherming. En het leuke is: Meimaand = kijkermaand. Aanmelden is noodzakelijk.  Klik hier om je aan te melden.

Je krijgt de hele maand mei 10% korting op de Optiek van Vogelbescherming. Ben je lid van Vogelbescherming? Dan krijg je zelfs een korting van 20%!
Bekijk hier alvast ons assortiment kijkers van Vogelbescherming Optiek.

Vogelbescherming optiek
Al meer dan tien jaar genieten – inmiddels duizenden – vogel- en natuurliefhebbers van verrekijkers en telescopen van Vogelbescherming. Welk model je ook kiest, Vogelbescherming Optiek kenmerkt zich door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en prima garantie­voorwaarden. En of je nu een beginner of ervaren vogelaar bent, een veeleisende wereldreiziger of professioneel actief; met Vogelbescherming optiek is er altijd een geschikt model verrekijker of telescoop om jarenlang de natuur optimaal te beleven.


Meld je aan!

Datum:
1 mei 2022
Tijd:
11:00 t/m 16:00
Evenement Categorie:
Locatie:
Gemaal Laag Helbergen
Cortenoeverseweg 92
6971JL Brummen

Winkelwagen
Scroll naar boven